Site Overlay

Valori

Valori

Indraznim. Acolo unde multi se opresc pentru ca nu au curajul sa mearga mai departe, noi continuam drumul. Reusim sa iti oferim solutii despre care altii inca de abia citesc

Valori

Inovam. Se intampla ca pentru o cerinta sa nu existe o solutie deja. Insa acela este momentul in care cea mai buna idee este de a ne strange impreuna si a inova o solutie pentru problema ta

Valori

Ne miscam rapid. Timpul costa bani. Si pentru tine, si pentru noi. Prin urmare ne place sa implementam rapid tot ce avem de implementat, sa facem totul imediat. Ne place sa dam drumul la un serviciu de indata ce este functional, fara teste de luni de zile. Insa o facem responsabil. Ne asiguram ca din punct de vedere al securitatii informatiilor si al functionalitatii totul este OK. Daca astepti ca un serviciu sa aibe toate functionalitatile de la prima zi de lansare este gresit. Poate dura luni sau ani. Si in ziua in care vrei sa lansezi sa iti mai vina o idee.

Valori

Construim relatia cu tine. Cand ajungi la noi nu ne cunoastem. Insa atunci cand lucrezi cu noi ajungem sa ne cunoastem. Pentru ca sloganul ‘Clientul nostru, stapanul nostru’ nu exista pentru noi. Preferam sa te intelegem, sa stim ce gandesti despre proiectul tau. Si invers. Pentru noi este extrem de important sa comunicam cat mai liber cu tine

Valori

Onestitate. Iti vom spune parerea si solutiile de la inceput. Nu ne place sa te mintim frumos.Credem ca este mai important sa ai la final un produs de calitate decat sa ai altceva. In afara de asta nu ne place sa te mintim ca proiectul tau va fi finalizat in doua zile cand stim ca va dura mai mult.

Valori

Construim comunitati. Intr-o lume in care social media inseamna totul, si pentru noi a construi o cumunitate inseamna totul. Astfel vei putea discuta impreuna cu alti clienti folosind mijloacele noastre de comunicare social media.

Valori

Ne implicam social. Sumele de la sfarsitul anului contabil sunt extrem de importante pentru orice companie, la fel si pentru noi. Insa mult mai importanta este implicarea sociala. Exista proiecte in care ne implicam cu totul pentru ca avem expertiza necesara. A investi in societate trebuie sa fie o valoare pentru orice companie. Iar pentru noi este foarte important sa sustinem proiectele sociale. Si o facem cu tot discernamantul in proiecte cu dezvoltare durabila si sustenabila.

Valori

Be Casual! Rigiditatea de orice fel este un lucru strain de noi. De la imbracaminte, la modul in care te abordam. Sunt ocazii in care costumul este obligatoriu. Insa clar la noi asa ceva nu exista. Seriozitatea nu este data de un costum sau de o discutie rece protocolara.

Scroll Up
Scroll Up -->