Site Overlay

Despre

Custom Cloud Servers by Alina Astro a pornit din nevoia de ceva nou pe piata web, bazandu-se pe solutii SaaS

Poti avea orice, fara nevoi costisitoare de administrare. Nu trebuie sa investesti in servere si infrastructura. Pentru ca noi deja avem ceea ce tu ai nevoie.

Conceputul se bazeaza pe nevoia tot mai mare de solutii online. Azi toti ne aflam in miscare si avem nevoie de totul la indemana. La propriu, pentru ca in cele mai multe cazuri totul s-a mutat pe mobil.

Experienta in domeniu a echipei noastre ne ajuta sa iti oferim solutii inovatoare.

De la realizare de pagini web, la renovarea actualelor pagini. De la servicii de gazduire web la solutii CRM cloud. De la administrare si implemetare soft/hard la solutii de proiectare infrastuctura IT.

Avand Data Center propriu avem experienta necesara pentru a iti oferi tot ce este nou, fara a compromite securitatea sau calitatea.

Noi punem accentul pe a avea in permanenta toate aplicatiile serverelor si a sistemelor de operare actulizate in mod continuu.

Exista alte companii care de exemplu inca folosesc servicii PHP vechi de mai bine de cativa ani. Acest lucru inseamna ca platforma ta web este expusa in mod continuu la posibile atacuri ce pot fara probleme sa iti fure date sau sa distruga platforma ta. La noi acest lucru este imposibil deoarece serverele sunt in mod continuu actualizate.

Soft actualizat inseamna si viteza mai mare. Implicit o experienta excelenta a celor ce iti folosesc paginile tale web.

Iar daca initial ideea de start a fost oferirea de servicii web, in urma cererilot clientilor nostri, am hotarat sa iti oferim si multe alte servicii. Cele mai importante sunt serviciile de externalizare IT, dar si cel mai nou si indragit produs al nostru Platforma EDU.

Astfel te vei putea bucura de servicii premium luandu-ne alaturi de achipa ta. Intotdeauna pentru noi clientii nu sunt niste simple cifre. Asta pentru ca intotdeauna facem echipa cu tine.

-->