Site Overlay

Despre

DespreCustom Cloud Servers by Alina Astro a pornit din nevoia de ceva nou pe piata web, bazandu-se pe solutii SaaS

Poti avea orice, fara nevoi costisitoare de administrare. Nu trebuie sa investesti in servere si infrastructura. Pentru ca noi deja avem ceea ce tu ai nevoie.

Conceputul se bazeaza pe nevoia tot mai mare de solutii online. Azi toti ne aflam in miscare si avem nevoie de totul la indemana. La propriu, pentru ca in cele mai multe cazuri totul s-a mutat pe mobil.

Experienta in domeniu a echipei noastre ne ajuta sa iti oferim solutii inovatoare.

De la realizare de pagini web, la renovarea actualelor pagini. De la servicii de gazduire web la solutii CRM cloud. De la administrare si implemetare soft/hard la solutii de proiectare infrastuctura IT.

Avand Data Center propriu avem experienta necesara pentru a iti oferi tot ce este nou, fara a compromite securitatea sau calitatea.

Noi punem accentul pe a avea in permanenta toate aplicatiile serverelor si a sistemelor de operare actulizate in mod continuu.

Exista alte companii care de exemplu inca folosesc servicii PHP vechi de mai bine de cativa ani. Acest lucru inseamna ca platforma ta web este expusa in mod continuu la posibile atacuri ce pot fara probleme sa iti fure date sau sa distruga platforma ta. La noi acest lucru este imposibil deoarece serverele sunt in mod continuu actualizate.

Soft actualizat inseamna si viteza mai mare. Implicit o experienta excelenta a celor ce iti folosesc paginile tale web.

Scroll Up
Scroll Up -->