Administrare & configurare retele

In prezent toate device-urile noastre se bazeaza pe comunicare, iar comunicarea este compusa din retele.

Principalele componente ale unei retele sunt routerele, switch-urile si accep pointurile WiFi. Unele retele mai au si firewall-uri ce filtreaza activ, retricteaza accesul, etc.

In primul rand, daca aveti o retea este foarte posibil ca deja sa aveti vulnerabilitati: parole standard, si cel mai important, componentele de retea trebuiesc actualizate ca soft.

Desi multi tind sa creada ca o retea e ceva unde se baga doar niste cabluri, nu este asa, realizarea si administrarea retelei de catre profesionisti este la fel de importanta cum retaua de gaze trebuie trasata de profesionisti.

O retea construita si administrata necorespunzator poate duce pe termen mediu la costuri suplimentare, blocare sau functionare defectoasa, intrerupere totala, randament scazut si mai rau, datorita gaurilor de securitate poate duce la furtul de date din compania ta.

Impreuna cu tine putem proiecta, construi si admnistra reteaua companiei tale pentru ca tu sa nu ai surprize neplacute pe parcurs

Pe langa echipamenele SOHO, te putem ajuta si cu configurare CISCO, echipamente Fortinet, etc

De asemenea atunci cand ai mai multe sedii, te putem ajuta cu cea mai avantajoasa solutie VPN, astfel incat sa ai o retea unificata, sa poti comunica facil intre toate sediile tale.

Tarifele variaza intre 35 si 60 de EUR/ora, in functie de dificultate, de volumul de lucru, dar si de intervalul orar in care se cere interventia (sunt situatii in care se poate lucra doar noaptea pentru a nu perturba activitatea. De asemenea sunt situatii in care se poate lucra la distanta – remote si situatii in care trebuie sa fim prezenti in locatie – onsite ). Trebuie doar sa ne contactezi, sa ne explici cat mai bine situatia pentru ca noi sa iti putem oferi cele mai potrivite solutii in bugetul acordat.