Site Overlay

Administrare & configurare retele

Administrarea & configurarea retelelor a devenit o necesitate

In prezent toate device-urile noastre se bazeaza pe comunicare, iar comunicarea este compusa din retele.

Principalele componente ale unei retele sunt routerele, switch-urile si accep pointurile WiFi. Unele retele mai au si firewall-uri ce filtreaza activ, retricteaza accesul, etc.

In primul rand, daca aveti o retea este foarte posibil ca deja sa aveti vulnerabilitati: parole standard, si cel mai important, componentele de retea trebuiesc actualizate ca soft.

Desi multi tind sa creada ca o retea e ceva unde se baga doar niste cabluri. Nu este asa! Realizarea si administrarea retelei de catre profesionisti este la fel de importanta cum retaua de gaze trebuie trasata de profesionisti.

O retea construita si administrata necorespunzator poate duce pe termen mediu la costuri suplimentare, blocare sau functionare defectoasa, intrerupere totala, randament scazut. Mai rau, datorita gaurilor de securitate poate duce la furtul de date din compania ta.

Impreuna cu tine putem proiecta, construi si admnistra reteaua companiei tale pentru ca tu sa nu ai surprize neplacute pe parcurs

Pe langa echipamenele SOHO, te putem ajuta si cu configurare CISCO, echipamente Fortinet, etc

De asemenea atunci cand ai mai multe sedii, te putem ajuta cu cea mai avantajoasa solutie VPN. Cu VPN ai o retea unificata, sa poti comunica facil intre toate sediile tale.

Tarife

Tarifele variaza intre 35 si 60 de EUR/ora, in functie de dificultate, de volumul de lucru, dar si de intervalul orar in care se cere interventia. De ex. sunt situatii in care se poate lucra doar noaptea pentru a nu perturba activitatea. De asemenea sunt situatii in care se poate lucra la distanta – remote si situatii in care trebuie sa fim prezenti in locatie – onsite . Trebuie doar sa ne contactezi, sa ne explici cat mai bine situatia. Astfel noi sa iti putem oferi cele mai potrivite solutii in bugetul acordat.

COMPONENTE & APARATURA

Special pentru clientii nostri B2B, pe parcursul lucrarilor oferim in regim de comanda si componentele sau aparatura necesara. Lucram cu importatori directi. Prin urmare vei avea tarife extrem de accesibile. Aceste oferte sunt valabile doar in cadrul unui contract de proiectare, instalare, mentenanta si doar pentru persoane juridice.

Exemple lucrari

Cel mai mare impact vizual il au evident rack-urile ce se pot afla in server room sau prin diferite incaperi ale companiei.

Banuim ca ati vazut si voi astfel de rack-uri unde zeci de cabluri sunt unul peste altul. In cazul unei avarii este imposibil sa gasesti cablul defect. Atunci cand refacem un rack oferim clientului si documntatia completa. Astfel clientul va cunoaste in orice secunda priza de retea X in ce port din patch panel si switch se afla.

 

Dupa
Dupa
Inainte
Inainte
Dupa
Dupa
Inainte
Inainte
Scroll Up
Scroll Up -->