Site Overlay

Administrare & configurare servere

Administrare & configurare servere exact ca la noi in Data Center!

Atunci cand vine vorba despre servere este mai indicat sa ii lasi pe profesionisti sa isi faca treaba.

Orice eroare poate duce la un dezastru din care cu greu poti iesi fara costuri suplimentare. Sa nu mai spunem cum ar fi a pierzi baze intregi de date sau documente. De ex. o mica eroare de securitate pe care tu nu o observi se poate transforma intr-o catastrofa mai tarziu. Sa nu mai spunem ca in zilele de azi cerintele de securitate sunt drastice datorita GDPR. Iar cand vine vorba despre securitate noi suntem extrem de exigenti!

In general noi ne ocupam de configurarea si administrarea serverelor ce ruleaza sub Linux. Lucram cu  Redhat, Centos, Ubuntu, Debian, etc. Asta nu inseamna ca nu ne putem ocupa si de servere ce ruleaza Microsoft Windows Server.

Masini virtuale sau reale, pe ele vor rula cele mai importante aplicatii pentru tine. De ex. file servers, web server, mail server, proxy server, reverse proxy, acceleratoare web, WAF-uri,  etc.

Fie ca esti inainte de a le achizitiona, sau le ai deja si trebuiesc administrate, vom fi bucurosi sa te ajutam.

Serverele trebuiesc conectate in retele, de care ne putem ocupa tot noi. Te rugam sa selectezi Configurare si administrare retele din meniu

Tarife

Tarifele variaza intre 35 si 60 de EUR/ora, in functie de dificultate, de volumul de lucru, dar si de intervalul orar in care se cere interventia. Ssunt situatii in care se poate lucra doar noaptea pentru a nu perturba activitatea. De asemenea sunt situatii in care se poate lucra la distanta – remote si situatii in care trebuie sa fim prezenti in locatie – onsite . Trebuie doar sa ne contactezi, sa ne explici cat mai bine situatia pentru ca noi sa iti putem oferi cele mai potrivite solutii in bugetul acordat.

COMPONENTE & APARATURA

Special pentru clientii nostri B2B, pe parcursul lucrarilor oferim in regim de comanda si componentele sau aparatura necesara. Lucram cu importatori directi. Prin urmare vei avea tarife extrem de accesibile. Aceste oferte sunt valabile doar in cadrul unui contract de proiectare, instalare, mentenanta si doar pentru persoane juridice.

Scroll Up
Scroll Up -->