Administrare & configurare servere

Atunci cand vine vorba despre servere este mai indicat sa ii lasi pe profesionisti sa isi faca treaba.

Orice eroare, fie ea ca de mica poate duce la un dezastru din care cu greu poti iesi fara costuri suplimentare, sa nu mai spunem cum ar fi a pierzi baze intregi de date sau documente. De ex. o mica eroare de securitate pe care tu nu ai cum sa o observi, mai ales de la inceput, se poate transforma intr-o catastrofa mai tarziu.

In general noi ne ocupam de configurarea si administrarea serverelor ce ruleaza sub Linux (indiferent ca este vorba despre Redhat, Centos, Ubuntu, Debian, etc). Asta nu inseamna ca nu ne putem ocupa si de servere ce ruleaza Microsoft Windows Server.

Masini virtuale sau reale, pe ele vor rula cele mai importante aplicatii pentru tine: file servers, web server, mail server, proxy server, reverse proxy, acceleratoare web, WAF-uri, servere de acces, etc.

Fie ca esti inainte de a le achizitiona, sau le ai deja si trebuiesc administrate, vom fi bucurosi sa te ajutam.

Serverele trebuiesc conectate in retele, de care ne putem ocupa tot noi. Te rugam sa selectezi Configurare si administrare retele din meniu

Tarifele variaza intre 35 si 60 de EUR/ora, in functie de dificultate, de volumul de lucru, dar si de intervalul orar in care se cere interventia (sunt situatii in care se poate lucra doar noaptea pentru a nu perturba activitatea. De asemenea sunt situatii in care se poate lucra la distanta – remote si situatii in care trebuie sa fim prezenti in locatie – onsite ). Trebuie doar sa ne contactezi, sa ne explici cat mai bine situatia pentru ca noi sa iti putem oferi cele mai potrivite solutii in bugetul acordat.