Site Overlay

VIP Lounge Allinclusive

2020 a insemnat de la inceput o provocare in toate domeniile. Practic tot conceptul de business a fost maturat parca de o tornada, scotand insa in fata necesitati urgente.

VIP Lounge Allinclusive Special pentru clientii VIP am lansat pachetul VIP Lounge Allinclusive. Avem o intalnire initiala pentru a ne face o impresie asupra tuturor nevoilor tale, apoi, impreuna, realizam un pachet de abonament lunar. Evident initial putem incepe cu mai putine servicii, pentru ca apoi, in timp ce apar nevoi noi, sa diversificam serviciile oferite

Pana la urma de ce sa platesti 10 servicii diferite la 10 furnizori separati, de ce sa platesti la fiecare interventie, cand poti avea un singur abonament* pentru toate aceste servicii.

In plus te vei putea bucura de un timp de raspuns foarte mic.

Cum pachetul este unul on-request, te invitam pe pagina de contact pentru a ne descrie problemele cu care te confrunti si pe care te putem ajuta noi sa le rezolvi. .

*Abonamentul nu include achizitia de subansamble, echipamente, realizarea de proiecte noi, etc. Acest pachet se adreseaza doar relatiilor Business to business, la fel ca toate pachetele oferite de Custom Cloud Servers

Scroll Up
Scroll Up-->