Site Overlay

Renovare site

Renovare site un serviciu necesar pentru multe site-uri cu vechime.

Se intampla sa avem deja un site web, insa de multa vreme, cu tehnologie invechita. Din pacate  imposibil de accesat pe mobil in asa fel incat sa fie si citit.

Renovare site Peste jumatate din vizitatorii web fac acest lucru de pe un dispozitiv mobil.

Asta inseamna ca site-ul tau care pe vremuri iti reprezenta brandul cu succes iti goneste acum peste 50% dintre vizitatori. Iar cifra aceasta creste de la an la an

Te intelegem perfect cand spui ca te-ai obisnuit cu site-ul tau vechi. Insa acum esti nevoit sa iti cumperi alt calculator, laptop, tableta sau telefon. La fel trebuie procedat si cu site-ul tau web.

Brandul tau este pe primul loc, prin urmare, impreuna, putem stabili ce va ramane aproape la fel si ce se schimba. Intotdeauna incercam cat mai mult sa nu existe o ruptura intre vechi si nou, decat daca tu ne ceri acest lucru.

Pentru un deviz te rugam sa ne contactezi pentru a stabili impreuna ce este mai bine pentru tine.

Insa poti arunca o privire peste tarifele pentru realizare de pagini web deoarece in principiu te vei incadra in tarife asemanatoare.

Depinde foarte mult cat vrei sa pastrezi din vechiul site. Se poate intampla sa coste mai mult daca vrei ca varianta pentru desktop/laptop sa fie identica,dar responsiva pe mobil. Este decizia ta, pe care noi o vom respecta mereu.

De asemenea este posibil sa ai un site responsive dar care sa se incarce foarte greoi pentru ca a fost proiectat si programat gresit, sau nu exista optimizari. Este important ca paginile tale web sa se incarce imediat, mai ales pe device-urile mobile unde viteza inseamna totul.

Tarif

In general tariful serviciilor porneste de la 30 EUR/ora, in functie de complexitate si numarul de ore. In cazul in care este necesar un numar mare de ore se poate negocia un tarif per proiect de comun acord

Scroll Up
Scroll Up-->