Site Overlay

Centrul de date NOC

 

Centrul de date NOC

Centrul nostru de date se afla in Romania, oferindu-va un plus de conformitate cu normele GDPR

Aceasta zona este restrictata pentru oamenii din afara. NOC-ul este practic zona in care toti au acces, insa doar prin serviciile oferite. Fizic este zona in care nimeni nu are acces, accesul fizic fiind cel mai periculos. Preferam sa nu fim visitors friendly si sa stim ca nimeni nu are acces la infrastuctura.

 

Totul este strict si monitorizat 24 ore 7 zile din 7. Poti accesa aceasta pagina pentru mai multe info.

Depunem eforturi pentru a mentine totul GREEN fara a folsosi temperaturi de 18 grade, ci temperaturi mai ridicate, insa la un nivel optim conform specificatiilor aparaturii. Ideea a venit studiind marile centre de date unde se depune zinic efort pentru diminuarea amprentei de carbon.

Un impact mare asupra amprentei de carbon a centrului nostru de date l-a avut introducerea clusterelor. Astfel putem porni mai multe servere in caz de incarcare mare, sau invers, putem opri din ele. Prin provizionarea on request suntem gata sa facem fata unor varfuri de cerere impresionante. Redundanta unui cluster este fantastica:  daca un server dn cluster se opreste, utilzatorii nu vor resimti acest lucru. Noi suntem anuntati doar ca un server are o anumita problema in mod instantaneu. Putem proviziona imediat alt server care va lua locul celui defect.

 

Scroll Up
Scroll Up -->