Site Overlay

Gazduire web, VPS, colocare

Gazduire web, VPS, colocare sau tot ce iti doresti pentru prezenta ta online.

Fie ca este vorba despre o simpla gazduire web, o solutie VPS, colocare, incluzand chiar solutii VPN, suntem bucurosi sa te servim din datacenterul din Bucuresti. Fiind localizat in Romania un lucru este sigur: vei corespunde din punct de vedere al acestei cerinte GDPR.

Gazduire web, VPS, colocare

Scapi de grija oricaror servere la tine in companie. Scapi de cabluri, de conexiuni la Internet cu viteza garantata. Singura ta preocupare ramane sa folosesti serviciile noastre din placere.

Cu un SLA Uptime de 99.9% vei fi sigur ca serviciile tale vor fi mereu disponibile

Desigur ai putea face toate aceste lucruri si la tine in companie. Insa pentru gazduire web iti trebuiesc servere, elemente de retea. Apoi iti trebuiesc cel putin doi administratori. Sa nu mai spunem ca ar trebui sa iti construiesti un cluster.  Cu fiecare ar trebui vei fi nevoit sa adaugi noi fonduri. Si la investitii, si la cheltuieli curente.

Ori ne poti alege pe noi. Mai simplu, costuri mai mici, in plus nu trebuie sa iti bati capul cu upgrad-uri. Noi avem clusterele deja create. Avem experienta si infrastuctura necesara in clipa aceasta. Nu trebuie sa astepti sau sa scolarizezi pe nimeni.

Sunt zeci de companii care iti pot oferi acest lucru. Insa noi il oferim cu un echilibru perfect intre experienta si inovare.

In plus ne place sa te facem sa simti ca esti VIP indiferent de pachetul ales. Meriti acest lucru din plin. Astfel beneficiezi de toata consultanta necesara chiar daca ai nevoie de cativa GB spatiu. Pentru ca vrem ca tu sa cresti si sa ajungi la TB necesari! Nu avem pagina de testimoniale, insa poti verifica singur cum functioneaza site-urile gazduite de noi. Aceasta este cea mai buna carte de vizita posibila.

Pentru info despre datacenter si retea acceseaza din meniu Data Center

Pentru info tarife gazduire acceseaza din meniu Tarife Servicii -> Tarife gazduire web

Pentru servicii complexe te rugam sa ne contactezi.

Scroll Up
Scroll Up -->